lauantai 1. joulukuuta 2012

Sunshine Award!


Tällainen ihana tunnustus tuli Nafisanilta Yöpöydän kirjat -blogista! (: Vähän venyi tämän postaaminen, mutta nyt sain lopulta aikaan.

1) Mistä unelmoit?
Unelmoin paikkani ja tulevaisuuteni löytämisestä, selvyydestä. Matkustamisesta, lottovoitosta ja Pariisin Disneylandista. Opiskelupaikasta keväällä. Siitä, että tulevaisuudessakin jokaisesta päivästä voi löytää edes sen yhden syyn olla tyytyväinen elämäänsä.

2) Kolme tärkeintä asiaa arjessasi
?
Hmm.. Oma aika, ystävät ja perhe.

3) Jos ryhtyisit kaksoiskansalaiseksi, mikä olisi toinen kotimaasi?

Melko varmasti se olisi Italia. Olen totaalisen rakastunut maahan ja käynyt siellä reissaamassakin viidesti. Italiasta vain on vaikea löytää kovin huonoja puolia. :) Ruoka on herkullista, kieli on kaunis, maisemat upeita ja vierailun arvoisia kohteita yllinkyllin. Toinen vaihtoehtoni voisi olla Skotlanti - sinne en ole vielä päässyt, mutta haaveilen kyllä kovasti. Mielikuvissani Skotlanti on jylhä mutta kaunis maa. Niin, ja onhan siellä se Tylypahkakin, heheh..

4) Elämäsi parhain saavutus?

Nyt tuli paha, paha, paha.. Onko huono asia, jos ei vielä osaa nimetä sellaista? Ehkä se on vielä edessä päin, odottelemassa. :)

5) Suosikkiharrastuksesi?

Lukeminen, surprise surprise. Sen lisäksi voitaisiin kai laskea kynsien lakkailu omaksi iloksi, sekä erinäisten tv-sarjojen ynnä muun seuraaminen ja fanittaminen (alkaa käydä jo harrastuksesta!). Geokätköilykin! Matkailua en ehkä voisi vielä aivan harrastukseksi kutsua, ei ole ihan niin usein varaa käydä missään, mutta toivottavasti jonakin päivänä sitä uskaltaa sellaiseksikin nimittää.

6) Suosikkimusiikkisi?
Ei tähän ole yksiseliteistä vastausta. Kuuntelen nykyisin melko laidasta laitaan, mutta pääasiassa taitaa osua sinne pop- ja rock-genreen. Suosikkiartisteihin ja -bändeihin lukeutuvat tällä hetkellä Bryan Adams, Hurts, The Baseballs, Secondhand Serenade ja Snow Patrol, mutta on sitä lähiaikoina tullut huudatettua esimerkiksi Adam Lambertiakin. Vaihtelee paljolti fiiliksen mukana!

Itse en taida tällä kertaa pistää haastetta etiäpäin, hieman aivot jäätävät näin öiseen aikaan (ja kyllä, ihan pakkohan tämä oli puolenyön jälkeen raapustaa! :D)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! :)