keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Haaste!

Tämän pienen palkinnon tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä joilla on alle 200 lukijaa.

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa jolla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut. 
6. Ei takaisin haastamista.

  
11 faktaa

1. Olen käsittämättömän epämotivoitunut opiskelija. Lueskelen innokkaasti kaikkea muuta kuin oppikirjoja - siksi tuleva kevät on täynnä stressiä ja oikea näytön paikka, kun pitäisi selviytyä muutamasta avoimen yliopiston opinnosta, mutta samalla jaksaa valmistautua myös pääsykokeisiin.
 
2. Jos se olisi minusta kiinni, asuisin Tampereella varmaankin lopun elämääni.
 
3. Kasvatan ahkerasti kynsiäni ja pidän niitä kunnossa. Lueskelin jossakin vaiheessa paljon kynsiblogeja, ja omistan yli 70 kynsilakkaa - todellisille harrastajille se on vielä vähän, mutta kun en niin "virallisesti" lakkailua harrasta, niin kyllähän siinä riittää käytettävää. Nyt talvella kynnet ovat lyhyemmät ja lohkeilevat jatkuvasti, enkä ole juurikaan jaksanut niitä lakkailla. Mutta odottakaahan kun kevät taas koittaa...!4. Olen perfektionisti. Kaiken voi tehdä paremmin. Parhaiten perfektionismini näkyy, kun yritän kirjoittaa. Esimerkiksi tarinoita en saa koskaan alkua pidemmälle, sillä en arvosta tekstejäni ja löydän niistä aina liikaa korjattavaa ja tarkennettavaa. Pienimmätkin epäloogisuudet hyppäävät silmille, enkä osaa ajatella, ettei kirjoittajan itse tarvitsisi tietää aivan kaikkea.

5. Rakastan matkustelua, mutta kotiin on aina ihanaa palata.

6. Jos voittaisin lotossa miljoonan, ottaisin joukon ystäviäni ja lähtisin Orlandoon Harry Potter -teemapuistoon. Sen lisäksi rahaa uppoaisi ainakin hyväntekeväisyyteen, Kingdom Hearts -fanikrääsään, kirjoihin ja omaan asuntoon. Kuka sanoi, ettei onnea voi ostaa?

7. En meikkaa. Korkeintaan juhlallisiin tilaisuuksiin.

8. Minulla on addiktio fiktiivisiin pahiksiin: kirjoista, elokuvista, tv-sarjoista.. Esimerkiksi Damon (Vampyyripäiväkirjat), Valentine (Varjojen kaupungit), Loki (Thor & Avengers) ja Vanitas (Kingdom Hearts) saavat sydämen heittämään voltteja. Hyvikset ovat valitettavan usein yksiulotteisia, mutta pahikset varastavat kieroilullaan ja karismallaan show'n!

9. En osaa vastaanottaa kehuja.  

10. Olipa kerran kirjablogi on ensimmäinen blogini ikinä, ja olenkin siis aivan aloittelija näissä piireissä.. Ajattelin aina, ettei minulla ole mitään kiinnostavaa aihetta bloggailuille, enkä innostunut life style -blogin pitämisestä. Sen lisäksi pelkäsin laiskuuden vievän voiton ja koko homman kaatuvan siihen. Sitten kuitenkin innoistuin ajatuksesta kirjoittaa ylös arvioita lukemistani kirjoista - siksi, että muistaisin itse paremmin, mitä on tullut luettua ja mistä pidin, mutta myös helpottaakseni kirjojen suosittelua muille!

11. Nautin muiden ihmisten seurasta tiettyyn pisteeseen saakka, mutta kaipaan myös tarpeeksi omaa aikaa akkujeni lataamiseen.
 
11 vastausta

1. Oletko optimisti, pessimisti vai realisti?
Olen realistin ja pessimistin välimaastossa. Yleensä realismi vain sattuu kääntymään tai kuulostamaan enemmän pessimismiltä kuin sen on tarkoitus. Kutsun itseäni oikeastaan pessirealistiksi. =D

2. Ihastuttavin fiktiivinen maailma?
J.K Rowlingin luoma taikamaailma, ehdottomasti.

3. Mikä on mielestäsi paras luonteenpiirteesi?
Oivoi, tämä on vaikea.. Osaan olla huumorintajuinen, mutta tilanteen vaatiessa vakavoituakin. Kyky mukautua? Hyvä tilannetaju? Voiko sen laskea luonteenpiirteeksi?

4. Kerro jokin mukava lapsuusmuisto.
Rakastin kalastamista, kun olin pieni. Mökillä seisoin laiturin nokassa tai kallioilla onkimassa ja aina, kun sain kalan, kiljuin isääni irrottamaan sen koukusta. Erityisen jännittävää oli onkia silloin, kun oli "lahnatuuli", eli tuulensuunta joka sai lahnat uimaan rantamme vierestä. Kävimme myös usein soutuveneellä omassa onkipaikassamme, jossa kalastimme pilkkiongilla särkiä, salakoita ja ahvenia.

5. Biisi johon et koskaan kyllästy?
Iiks.. Itseasiassa kyllästyn ajan kanssa kaikkiin biiseihin. Tai oikeammin minulla on kausia, jolloin saatan renkuttaa samaa biisiä viikko tolkulla kyllästymättä, mutta sitten voi mennä vaikka kolme kuukautta ennen kuin kuuntelen sitä kertaakaan uudelleen. Jos mietin jonkin biisin, jonka olen oppinut tuntemaan jo kauan sitten, mutta kuuntelen sitä edelleen silloin tällöin niin.. sanotaan vaikkapa Bryan Adams - Here I Am.

6. Jotain mitä odotat hyvin paljon?
Kesää. Silloin on lämmintä, valoisaa ja Kreikkakin kutsuu. Sen lisäksi toki syksyn Pariisin matkaa. (;

7. Jos saisit muuttaa yhden asian maailmassa mikä se olisi?
Se perinteinen varmaankin - lopettaisin sodat, hävittäisin aseet ja sen sellaista.

8. Maailmankolkka jossa haluaisit ehdottomasti vierailla?
Skotlanti, Edinburgh. Mielikuvissani Skotlanti on kaunis, vehreä ja idyllinen maa, ja aion päästä käymään siellä joskus.

9. Työ jota et koskaan haluaisi tehdä?
Hammaslääkärin työtä en voisi harkitakaan. En halua ronkkia toisten ihmisten suita sen tarkemmin..

10. Lempikirja lapsuudessa/nuoruudessa?
Äitini on kertonut, että aivan pienenä minulle luettiin kyllästymiseen asti "Jussi keittää soppaa" -nimistä kirjaa. Kun opin itse lukemaan, niin muistan lueskelleeni innokkaasti ainakin Pekka Töpöhäntiä.. Sen tarkemmin en lemppareistani muista. (:

11. Mikä sai sinut viimeksi hyvälle tuulelle?
Jon Klassenin lastenkirja "Haluan hattuni takaisin". :DD Jos satutte joskus törmäämään, kannattaa vilkaista.11 kysymystä

1. Mikä on elämäsi paras kokemus tähän mennessä?
2. Lempinaposteltavasi?
3. Mikä saa sinut hymyilemään?
4. Pidätkö Disneyn elokuvista? Mikä on suosikkisi?
5. Mottosi?
6. Jos kirjahyllysi leimahtaisi yllättäen liekkeihin ja sinulla olisi mahdollisuus pelastaa vain yksi kirjoistasi, mikä se olisi?
7. Minkä superkyvyn haluaisit osata?
8. Fanitatko jotakin asiaa (kirjasarjaa, tv-sarjaa, elokuvaa, henkilöä..) ylitse muiden?
9. Oletko joskus tehnyt jotakin suurempaa ns. extemporee, pidempään harkitsematta, ja myöhemmin kiitellyt itseäsi kyseisestä päätöksestä?
10. Missä maassa voisit kuvitella asuvasi Suomen sijasta?
11. Jos voisit tavata menneisyyden itsesi, mitä sanoisit hänelle?

Haasteella minua nakkasi Jami blogista Kaleidoscope. Kiitos siitä! :D Aikaahan tähän sai kiitettävästi uppoamaan, taisin täytellä tätä kolmenakin eri päivänä: yhtenä vastasin faktoihin, toisena keksin kysymyksiä ja kolmantena haastettavia, haha. Itse haluan haastaa mukaan seuraavat blogit, ihan yhtäätoista en sentään keksinyt:

Lukunurkka
Hallanhenki
Kirjakaapin avain
Takahylly
Kirjojen syövereihin
Kirjatoukka

5 kommenttia:

 1. Piti heti tämä tehdä, kiitos kunniasta. ;)

  VastaaPoista
 2. Huh, mutta kiitos kuitenkin! Yritän yltää yhteentoista! :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on ihan sama jutut kirjoittamisen kanssa! Saatan naputella koneella useamman tunnin putkeen ja sitten totean että ei oo todellista tää on ihan huono ja kliks roskakoriin meni. Ärsyttää :D

  VastaaPoista
 4. Kiitän minäkin haasteesta, pitää paneutua tähän sitten. :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! :)